top of page

The power of your roots
1:1 coaching 

Een coaching traject voor moedige vrouwen die zich op een dieper niveau met hun roots en kracht willen verbinden. 


95 % van de tijd doen we alles op de automaat, vanuit onze overtuigingen en vaste patronen, die we als kind geleerd hebben. Die ook door de generaties voor ons zijn overgebracht. 

 

Herinneringen, trauma's en gevoelens leven vaak voort. Ook als verhalen vergeten of verzwegen zijn.  Angsten en gevoelens kunnen blijven opduiken in je leven. Vooral als traumatische kwesties onopgelost blijven.  Ze kunnen dan een veel grotere rol in onze emotionele en fysieke gezondheid spelen dan je zou denken.

 

Hoe kan je de cyclus doorbreken? 

We gaan samen kijken naar jou als volwassen persoon, als kind en het groter geheel, zoals je familie, je cultuur, je oorsprong. 

Zo gaan we aan de slag met je familiestamboom, systemische oefeningen met je innerlijk kind, visualisaties en actieve verbeelding  om je oude pijnstukken opnieuw te integreren en je leven en gezondheid terug te winnen.


We gaan op zoek naar de andere 5%, die over onze innerlijke serene kracht gaat.

De kracht van onze oorsprong. Onze roots. De kracht waarmee we onze verlangens om kunnen zetten in acties.

Dat vraagt wel bereidheid van jou om zowel zacht als stevig naar jezelf te zijn.

Welke kracht kan jij nog meer integreren in jezelf? Soms moet je jezelf de tijd gunnen om dat te kunnen ontdekken. In jezelf te keren en op ontdekkingsreis te gaan.

Zodat je vervolgens weet wat jij wilt zien groeien. En dat ligt niet buiten ons, maar binnen onszelf.
Van daaruit ga je leven en leiden met je hart. 

Heb jij dat verlangen om jouw innerlijke kracht voluit in te zetten en daarmee je volwassen ik voluit aan het stuur te zetten in je leven. Stop dan met ploeteren en twijfelen.  

Ik nodig je uit voor het coachingtraject "The power of your roots".

Dit traject biedt je een route om de kracht van jouw roots te ervaren. Daarmee kan je alles in beweging zetten. 

Schermafbeelding 2022-05-03 om 20.04.56.png

Be so rooted in your being that nobody's absence or presence can disturb your inner peace. 

Golven

Vanuit zelfrespect vind je de bereidheid om zacht en stevig naar jezelf te zijn

In dit programma ga je het vermogen ontwikkelen om jouw innerlijke kracht te herkennen. Een reis van het kleine meisje naar de volwassen vrouw in jou. 

Stel jij je deze vragen wel eens: Waar liggen mijn roots nu eigenlijk. Waar kom ik vandaan?

Wat mag er wel en niet zijn? 

Sta ik op de juiste plek? Als vrouw, zus, dochter en moeder? Vanuit welke overtuigingen en patronen leef ik eigenlijk? 

Ben je helemaal klaar met het moeten, ploeteren, stressen zonder tot ontspanning te kunnen komen. Dan weet je ook dat het tijd is om de regie te pakken over jezelf en je leven.  Dan pak je de verantwoordelijkheid om heldere beslissingen te nemen. Om te kunnen leven en leiden vanuit je hart. 

Want diep daar weet je ook dat je je leven kunt creëren zoals jij het wilt. 

We hebben allemaal onze eigen persoonlijke verhalen. We worden erdoor geleefd en gevormd. Deze verhalen verbinden ons met onze familie en cultuur. 

Maar zolang je in jouw verhaal ondergedompeld bent, blijft het ook troebel en kan je je eigen kracht niet voelen. Als je jezelf continu hetzelfde verhaal vertelt, leef je op de automatische piloot en zit je vast in een overlevingsmechanisme. Dat voelt als vastzitten en geeft stress. 

In dit traject ga je werken aan de blokkades die jou weerhouden om te leven vanuit die innerlijke vrouwelijke kracht.

 

We sluiten af met een tweedaags workshop waarin je samenkomt met andere vrouwen, die ook zijn ingestapt om te werken aan hun innerlijke roots. Op dit event bied ik systemisch en reconstructief werk waardoor je nog een laag dieper kunt gaan. 

Je kunt nu de reis starten naar jouw roots, naar jouw vrouw-zijn. Een deep dive vanuit jouw essentie.

 

Je bent welkom! 

Deze reis is voor jou als je voelt dat het tijd is om meer te ontdekken over het leven vanuit jouw innerlijke kracht. Leven en leiden vanuit je hart. 

Je staat op een kruispunt of een moment in je leven waarop je het anders wilt gaan doen. Je weet dat je meer in je mars hebt dan je laat zien. Maar je houdt je klein.  je merkt dat je vastloopt. Je voelt je soms moe en uitgeput. De energie stroomt gewoon niet lekker. 

Het voelt ook alsof iets uit je achtergrond jou in de weg zit. Dat patronen en overtuigingen die ontstaan zijn in je kindertijd je tegenhouden of een onrustig gevoel geven. Mogelijk kun je er niet je vinger op leggen wat het precies is, maar wil je het wel graag aankijken.

Tijdens mijn coaching word jij je bewust van je roots. Je gaat voelen hoe fijn het is om thuis te komen. Je krijgt inzicht in welke wortels je steviger mag verankeren en welke je mag loslaten. Je krijgt antwoord op de vraag: Waarom lopen bepaalde dingen in  mijn leven anders dan ik zou willen. Wat in mijn familiesysteem, cultuur of voorgeschiedenis heeft nog steeds impact op mij? 

Als jij behoefte hebt aan: 

Meer energie, stilte en rust

Helderheid om de juiste beslissingen te kunnen nemen 

Meer balans in je leven.

Dan is dit programma voor jou!

OP DEZE REIS ONTDEK JE:

  • Waar jouw patronen, gedachten en emoties vandaan komen

  • Hoe je leeft vanuit de perceptie van het kind in jou

  • Hoe je jouw plek als vrouw, moeder of dochter in kan nemen. Werken met de vrouwenlijn

  • dat je meer innerlijke rust en balans kunt ervaren door op je eigen plek te gaan staan.

HET COACHTRAJECT IS SIMPEL, HELDER EN EFFECTIEF

2 maanden individuele coaching 

  • Jouw start sessie - 1,5  uur

  • 5 x sessies 1:1 - Verdieping van jouw persoonlijke thema -                        Online of in de coachruimte in Scheveningen aan zee.

  • Inclusief schrijfopdrachten, genogram en eigen gekleurde footprints

Ik maak gebruik van systemisch en reconstructief werk,  intercultureel coaching en psychotrauma.

De investering voor 2 maanden coachtraject is € 699,- exclusief btw.

(Betalen in 2 maandelijkse termijnen is mogelijk)

Amirom, cliënt Unilever 

"Wat is er veranderd sinds het coachtraject met Juliette? Alles!

De mind gezond houden, was wel het moeilijkste voor mij in deze maanden. Veranderingen, die zowel in mij als buiten mij plaatsvonden en in het midden hiervan voelde ik me verloren.
Het was heel fijn om door Juliette begeleid te worden.
Ze heeft mij dingen in mijzelf laten zien die ik zelf niet kon zien.
Ze heeft mij met het aanpassingsproces als expat in Nederland in alles geholpen.

Gideane, cliënt Philips

"Juliette heeft deel uitgemaakt van een heel bijzonder moment in mijn leven, het moment dat ik me opnieuw heb verbonden met mijn droom en missie. Ik heb Juliette leren kennen tijdens mijn periode van aanpassing in Nederland. Zij stond aan de basis van mijn nieuwe start als professional. Ze is een zeer goede professional en toegewijd. Haar levenservaring geeft haar een bijzondere sensibiliteit, die ons in staat stelt het beste in ons naar boven te halen. 

Ana Elisa Marques, marketing & content specialist, Brussel

Juliette heeft een exclusieve workshop gegeven voor ons project. Dat was een transformerende workshop voor het leven van ieder lid van ons team en voor het project zelf.  De dag zelf hebben we als licht ervaren en tegelijkertijd was het de diepte ingaan. Een dag waarin we de tijd kregen om onszelf onder te dompelen in onze echte intenties en doelen.

bottom of page