top of page

Explore your roots
1:1 coaching 

Een coaching traject voor vrouwen die zich op een dieper niveau met hun roots en kracht willen verbinden. 

 

Een van de vragen in het traject is: hoe kan je de cyclus van herhalende patronen doorbreken?

Vooral als traumatische kwesties onopgelost blijven. 

Zo kan het zijn dat angsten en gevoelens blijven opduiken in je leven.  Ze kunnen dan een veel grotere rol in onze emotionele en fysieke gezondheid spelen dan je zou denken.

95 % van de tijd doen we alles op de automaat, vanuit onze overtuigingen en vaste patronen, die we als kind geleerd hebben. Die vaak via je cultuur, opvoeding en familie  van generatie op generatie zijn doorgegeven.  

 

Ook onbewuste herinneringen, trauma's en emoties nestelen zich op die manier in ons.  Verhalen die vergeten of verzwegen zijn. 

 

We gaan kijken naar jou als kind en het groter geheel. 

Zo gaan we traumasensitief aan de slag met je familiestamboom, systemische oefeningen, opstellingen,  visualisaties en actieve verbeelding.


We gaan op zoek naar de kracht van onze roots. Onze essentie. De kracht waarmee we onze verlangens om kunnen zetten in acties.

Dat vraagt wel bereidheid van jou om zowel zacht als stevig naar jezelf te zijn.

Van zelfafwijzing naar zelfliefde.

Soms moet je jezelf de tijd gunnen om op deze  ontdekkingsreis te gaan.

Zodat je in jouw tempo kan ontdekken waar jij je energie en focus op wilt richten. Dat wat jij wilt zien groeien. En dat ligt niet buiten ons, maar binnen onszelf.

Stop met ploeteren en twijfelen. 

 

Zet je kracht voluit in op grenzenverleggend en persoonlijk leiderschap,  zodat je volwassen 'ik' aan het stuur van je leven komt te staan. 

Welkom! Ik nodig je uit voor het coachingtraject "Explore your roots". De route om de kracht van jouw roots te verkennen. 

Schermafbeelding 2022-05-03 om 20.04.56.png
Golven

Be so rooted in your being that nobody's absence or presence can disturb your inner peace. 

Vanuit zelfliefde vind je zelfwaarde en de bereidheid om zacht en stevig naar jezelf te zijn

In dit traject ga je de reis van het kleine meisje naar de volwassen vrouw exploreren.  Persoonlijk vrouwelijke leiderschap. 

Stel jij je deze vragen wel eens:

Wat houdt mij tegen om voluit te gaan?

Sta ik op de juiste plek in mijn familie?  Als vrouw, dochter, zus, moeder? Vanuit welke overtuigingen en patronen leef ik eigenlijk? 

 

Of soms voel je je niet thuis op de plek waar je je nu bevindt. Dat kan het land zijn, een stad of ook het bedrijf waar je voor werkt.

 

Dan komen er misschien vragen als:

Waar liggen mijn roots eigenlijk. Waar kom ik vandaan? Waar voel ik me thuis? 

Herschrijf je script

 

We hebben allemaal onze eigen persoonlijke verhalen. We worden erdoor gevormd en geleefd. Deze verhalen verbinden ons met onze familie en cultuur. 

Maar zolang je in jouw verhaal ondergedompeld bent, blijft het soms ook troebel. 

Als je namelijk jezelf continu hetzelfde verhaal vertelt, leef je op de automatische piloot en zit je vast in een overlevingsmechanisme. 

 

Ben je op zoek naar meer rust, focus en helderheid in je leven, dan is het tijd om de regie en de verantwoordelijkheid te nemen. 

 

Want diep in je hart weet jij ook dat je je leven kunt creëren zoals jij het zelf wilt. 

In dit traject gaan we op traumasensitieve manier werken aan de blokkades die jou weerhouden om te leven vanuit die persoonlijke leiderschap en vrouwelijke kracht. 

 

We sluiten af met een 1- of 2-daagse workshop waarin je samenkomt met andere vrouwen.  Op dit event bied ik traumasensitief en reconstructief werk waardoor je meer balans zult voelen. 

Je kunt nu de explorerende reis starten naar balans, zelfwaarde en veerkracht.

 

Welkom!

Deze reis is voor jou als je voelt dat het tijd is om meer te ontdekken over het leven vanuit jouw innerlijke kracht. Leven en leiden vanuit je hart. 

Je staat op een kruispunt of een moment in je leven waarop je het anders wilt gaan doen. Je weet dat je meer in je mars hebt dan je laat zien. Maar je houdt je klein.  je merkt dat je vastloopt. Je voelt je soms moe en uitgeput. De energie stroomt gewoon niet lekker. 

Het voelt ook alsof iets uit je achtergrond jou in de weg zit. Dat patronen en overtuigingen die ontstaan zijn in je kindertijd je tegenhouden of een onrustig gevoel geven. Mogelijk kun je er niet je vinger op leggen wat het precies is, maar wil je het wel graag aankijken.

Tijdens mijn coaching word jij je bewust van je roots. Je gaat voelen hoe fijn het is om thuis te komen. Je krijgt inzicht in welke wortels je steviger mag verankeren en welke je mag loslaten. Je krijgt antwoord op de vraag: Waarom lopen bepaalde dingen in  mijn leven anders dan ik zou willen. Wat in mijn familiesysteem, cultuur of voorgeschiedenis heeft nog steeds impact op mij? 

Als jij behoefte hebt aan: 

Meer energie, stilte en rust

Helderheid om de juiste beslissingen te kunnen nemen 

Meer balans in je leven.

Dan is dit programma voor jou!

OP DEZE REIS ONTDEK JE:

  • Waar jouw patronen, gedachten en emoties vandaan komen

  • Hoe je leeft vanuit de perceptie van het kind in jou

  • Hoe je jouw plek als vrouw, moeder of dochter in kan nemen. Werken met de vrouwenlijn

  • dat je meer innerlijke rust en balans kunt ervaren door op je eigen plek te gaan staan.

SIMPEL, HELDER EN EFFECTIEF

1 op 1 coaching 

  • Jouw persoonlijke kick-off sessie - 1,5 uur 

  • 5 persoonlijke sessies of Zoomcalls ter verdieping van jouw persoonlijke thema

  • Inclusief genogram (stamboom van jouw familie) en gekleurde footprints

Ik maak gebruik van systemisch en reconstructief werk,  intercultureel coaching en psychotrauma.

  • Basisprogramma - 997,--

(Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk)

 

  • SHE SHINE - 1497,--

Programma incl. Reconstructive workshop en vrouwenlijn 

 

Voor meer info,  gratis call

(Betalen in 3 maandelijkse termijnen is mogelijk)


 

Amirom, cliënt Unilever 

"Wat is er veranderd sinds het coachtraject met Juliette? Alles!

De mind gezond houden, was wel het moeilijkste voor mij in deze maanden. Veranderingen, die zowel in mij als buiten mij plaatsvonden en in het midden hiervan voelde ik me verloren.
Het was heel fijn om door Juliette begeleid te worden.
Ze heeft mij dingen in mijzelf laten zien die ik zelf niet kon zien.
Ze heeft mij met het aanpassingsproces als expat in Nederland in alles geholpen.

Gideane, cliënt Philips

"Juliette heeft deel uitgemaakt van een heel bijzonder moment in mijn leven, het moment dat ik me opnieuw heb verbonden met mijn droom en missie. Ik heb Juliette leren kennen tijdens mijn periode van aanpassing in Nederland. Zij stond aan de basis van mijn nieuwe start als professional. Ze is een zeer goede professional en toegewijd. Haar levenservaring geeft haar een bijzondere sensibiliteit, die ons in staat stelt het beste in ons naar boven te halen. 

Ana Elisa Marques, marketing & content specialist, Brussel

Juliette heeft een exclusieve workshop gegeven voor ons project. Dat was een transformerende workshop voor het leven van ieder lid van ons team en voor het project zelf.  De dag zelf hebben we als licht ervaren en tegelijkertijd was het de diepte ingaan. Een dag waarin we de tijd kregen om onszelf onder te dompelen in onze echte intenties en doelen.

bottom of page