top of page

 
 
 
 
Agenda 2024

Workshops 


WHAT IS NEXT?

29 & 30 maart 2024

Intensive 2-days Reconstructive

Tijd: 10:00 - 16:00u 
Prijs: 377
,-  
(Lunch, koffie, thee, versnaperingen inbegrepen) 

Voor vrouwelijke ondernemers

Scroll alvast helemaal naar beneden als je je in wilt schrijven!
Wil je groeien met je bedrijf, meer diepgang in je relaties of beter voor jezelf zorgen? In deze workshop werk je met je eigen thema of blokkade. Je zult verrast zijn wat er zichtbaar kan worden.
Jouw interne kracht wordt aangebo
ord.

Dit vraagt de bereidheid van jou om zowel zacht als stevig naar jezelf te zijn. In deze workshop werken we o.a. met Reconstructive, een krachtige dynamische tool dat systemisch werk combineert met emotioneel lichaamswerk.


18 mei 2024 - Scheveningen
Workshop Vrouwenlijn
Tijd: 13:30-17:30
Prijs: 75,-
 


Retreat in Rio de Janeiro

24 - 28 oktober 2024
- meer informatie volgt binnenkort
 

=================================================
Workshop  Reconstructive 
Reconstructive is een nieuwe methode dat zich vanuit systemisch werk en familieopstellingen heeft ontwikkeld. Een krachtige dynamische tool dat systemisch werk met energetisch lichaamswerk combineert. Je maakt contact met je lichaam en ademhaling en in beweging spiegel je zonder woorden elkaars herinneringen, onbewuste pijn, trauma en oude ingeslepen patronen. 
Deze herinneringen zijn opgeslagen in je lichaam op individueel, familiaal en collectief niveau. 
Als je begrijpt waar je emoties, bodymemories en familiepatronen vandaan komen, is er ruimte voor inzicht en verandering. 

Je zult verrast zijn als je ziet wat er tijdens of na reconstructief werk zichtbaar kan worden. Je leert omgaan met je emoties, waarvan je misschien niet wist dat ze aanwezig waren.  Er ligt zoveel kracht verborgen onder de dikke beschermlaag die je al die jaren hebt opgebouwd. Door naar je diepe roots te kijken en die te erkennen, met alle mooie en schaduwkanten, kunnen je roots je voeden in plaats van dat je erin verstrikt raakt. Het bevordert je innerlijke kracht en balans. Dat effect ga je in je relaties merken, met je ouders,  kinderen, in je werk en met de mensen om je heen. 

 

Welkom! 
Je kan je nu inschrijven door HIERONDER een keuze te maken of een mail naar info@movingtides.nl te sturen.
 

Over Reconstructive

In een workshop ga je een diepere onderstroom in jou ervaren. De oorsprong van onbewuste herinneringen en emoties wordt bij je aangeraakt.

Het stelt je in staat jezelf op een dieper niveau te begrijpen door de woordenloze interactie met elkaar in de groep. 

 

De manier waarop we onze overtuigingen en patronen hebben gevormd is vaak onzichtbaar. Reconstructive raakt een dimensie die veel verder gaat dan onze mind kan bevatten.  

Daarin zit jouw ware unieke krachtbron verborgen. 

Bestel je ticket

Selecteer een optie

Bedankt voor je aanmelding! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Rock Maze

Reviews

"In de workshop met Juliette, voelde ik me welkom, gehoord en gerespecteerd. Het was mooi om te zien hoe de groep in beweging kwam met het her-ontmoeten van onze roots. Hoe Juliette ons moeiteloos in dit proces begeleidde, was met veel sensibiliteit en lichtheid. Dankbaar."

Helena

Juliette Rijnfrank

 

Den Haag

Tel: +31- 6 42 38 85 57

© 2022 door Juliette Rijnfrank. 

bottom of page