top of page

 

 

 

 

Agenda 2023

15 & 16 oktober 2023  

Tweedaags event in Rio de Janeiro - Brazil

Workshop de Reconstrutivas - Rio de Janeiro De Frente pro Espelho Outubro/23 em Rio de Janeiro - 2023 - Sympla

 

9 december 2023 - Ontdek je vrouwenlijn

13u tot 17u - Scheveningen

25 & 26 november 2023 

Tweedaagse workshop in Scheveningen 

Workshop  Connect with your deep roots. 

Wil jij je meer verbinden met je eigen diepe roots? Of struggle jij nog af en toe met je roots? Dat je je soms afvraagt: “Waar hoor ik echt thuis?” Welke wortels mag jij nog steviger verankeren en welke mag je loslaten?
Wat zou jij werkelijk willen realiseren in je leven? Wat in jouw familiesysteem, cultuur of voorgeschiedenis heeft nog steeds impact op jou?

Door naar je diepe roots te kijken en erkennen, met alle mooie en schaduw-kanten, kunnen deze roots je voeden in plaats van dat je erin verstrikt raakt.


Oude, onbewuste herinneringen en overlevingsinstincten hebben meer invloed op ons dan we denken. Ze kunnen ons blokkeren en belemmeren in onze ontwikkeling.   

Tijdens deze Reconstructive workshop kijken we naar de oorsprong van oude herinneringen, overtuigingen, verhalen en emoties. 

Hoe kan jij het nu anders doen en hoe kun jij vol jouw plek innemen. 

Als je steviger in je oorspronkelijke roots gaat staan, krijg je meer helderheid en vertrouwen in je zelf. Als vrouw, dochter, professional, moeder en partner.

Je zult verrast zijn als je ziet wat er verborgen ligt onder onze dikke beschermlaag. Dat wat zich nog niet eerder heeft laten vertalen en eigenlijk nog onzichtbaar is, wordt zichtbaar. 

Die wereld bewust zichtbaar maken. Daar nodig ik je voor uit. Bewegen, ervaren, uit je hoofd gaan, diep duiken. Terug naar jouw ware feminiene roots!

Welkom!

NIEUW!

Reconstructive Workshop in Rio de Janeiro - Brazil

15 & 16 oktober 2023 

NL / PT vertaling 

Inschrijven: Workshop de Reconstrutivas - Rio de Janeiro De Frente pro Espelho Outubro/23 em Rio de Janeiro - 2023 - Sympla

Over Reconstructive

Reconstructive  is een vernieuwende methode waarmee je de diepere onderstroom in jou gaat ervaren. De oorsprong van onbewuste herinneringen wordt aangeraakt.

Het is energetisch lichaamswerk dat je in staat stelt jezelf dieper te begrijpen door de interactieve beweging die er ontstaat  met elkaar in de groep. 

 

De manier waarop we onze overtuigingen en patronen hebben gevormd is vaak onzichtbaar. Reconstructive raakt die dimensie die veel verder gaat dan de bovenstroom, onze mind en alles wat we geleerd hebben vanaf onze kindertijd.  In een workshop ga je de vruchtbare onderstroom verkennen en ontdekken dat je die kan gebruiken als jouw krachtbron. 

Rock Maze

Reviews

"In de workshop met Juliette, voelde ik me welkom, gehoord en gerespecteerd. Het was mooi om te zien hoe de groep in beweging kwam met het her-ontmoeten van onze roots. Hoe Juliette ons moeiteloos in dit proces begeleidde, was met veel sensibiliteit en lichtheid. Dankbaar."

Helena

Juliette Rijnfrank

 

Den Haag

Tel: +31- 6 42 38 85 57

© 2022 door Juliette Rijnfrank. 

bottom of page